Ohjeet

Käyttöoikeudet

Eksergian sisältö on suunniteltu vapaaseen käyttöön. Hienoa, jos muistat mainita tietolähteen! Jos muuta ei ole mainittu, ovat Eksergia.fi-verkkosivujen opetusmateriaalit lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.

Creative Commons -lisenssi

Esitysten käyttöohjeet

Kuvassa on esityksien käyttöön liittyvät ohjeet (liikuta hiirtä kuvan päällä). Esitykset voidaan mm. suurentaa koko ruudun tai valkokankaan kokoisiksi. Ne voidaan myös tallentaa pptx- tai pdf-muodossa omalle tietokoneelle luettavaksi ja jatkojalostettavaksi. Tiedonhaku käy nopeasti sanaston avulla.

Kuva: Kalvoesitysten käyttöohjeet. Numeroselitykset: 1. Selaa esitystä nuolien avulla. Esitys menee eteenpäin myös ruutua klikkaamalla. 2. Siirtymä suoraan johonkin tiettyy kalvoon. 3. Osoitin (kuin laserkynä) 4. Kokoruututila (esitys täyttää koko ruudun) 5. Asetukset: Lataa tai tulosta esitys, tai lisää kalvokohtaisia kommentteja muokkaustyökalun avulla (puhekuplatoiminto muokkaustilan yläosassa). 6. Kalvoesityksen tietolähteet. Viittaukset löytyvät kalvoissa olevista ruuduista. 7. Vieraskirjoittajien sisältö, kuten aiheeseen liittyvät käytännön sovellukset. (Eksergia ei vastaa linkkien sisällöistä.)

Palaute