1.5.1 E-luku ja energiamuotokertoimet

Luentotila | Editori

Upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vTlLjP3WQ80ekwdT9kwQF7cT3QEHlkX25T6xeidHKvmkUMu1Rg1XjffE9HfhI5FatvJFs-_t-y17tgz/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

E-luku | Energiamuodot | Energiamuoto | Energiamuotokerroin | Energiatodistus

Oppimiskysymykset

Mikä on E-luku ja mihin sitä tarvitaan? Miksi E-luku on otettu käyttöön? Miten E-luku lasketaan? Miksi energiamuotokertoimia käytetään? Mitkä ovat Suomessa käytössä olevat energiamuotokertoimet? Miten energiatodistuksen E-luku käytännössä lasketaan? Minkälaisia laskentaohjelmia on olemassa?

Linkkikirjasto

Kommentit

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Nopeutat sivuston päivitystä kun annat vinkin lähteestä, josta luotettavaa tietoa löytyy lisää! Voit halutessasi myös itse muokata esitystä Wikipedian tavoin. Kiitos avusta! Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.

CC BY 4.0 1.5.1 E-luku ja energiamuotokertoimet, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.