5.9.2.2 Energiatehokas elektroniikka ja tietotekniikka

Luentotila | Editori

Upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vR24g_-eZDUgP-vzGoLGahdC67nApE7PG8QdpZyPCjNiztsK3-_90cTRrySTcGlFAU5wd959YvzsdLd/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="749" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Käyttäjien ohjaus | Käyttöajan energiatehokkuus | Kotitaloussähkö | Kulutussähkö | Taloussähkö

Oppimiskysymykset

Kuluttaako “stand-by” -tila energiaa? Kuinka voi sammuttaa monta laitetta kerralla? Mitä ekomerkintöjä on elektroniikalle Kuinka voi vähentää ostosähkön päästöjä?

Kommentit

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Nopeutat sivuston päivitystä kun annat vinkin lähteestä, josta luotettavaa tietoa löytyy lisää! Voit halutessasi myös itse muokata esitystä Wikipedian tavoin. Kiitos avusta! Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.

CC BY 4.0 5.9.2.2 Energiatehokas elektroniikka ja tietotekniikka, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.