6.1.1.2 Energiatavoitteen läpivienti

()

Lisätoiminnot

Esityksen upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vRgVJyJf8fwW9-GPteAk668RS7k2tRKJ-HIPzXwhmSOSb9EKXDCW-FNR3nncwqwhrhIV_Z-oevlwTc1/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Miksi energiatavoitteen systemaattinen läpivienti on tärkeää? Miten osapuolet saadaan sitoutettua tilaajan asettamiin vaatimuksiin? Miten laadusta voidaan varmistua? Miksi yhteisen tavoitteen ja toimintatapojen on oltava kaikille selkeää? Miten vaatimus- ja tilamallia voidaan hyödyntää tavoitteen läpiviennissä? Miten energiasimuloinnista tehdään mahdollisimman vaivatonta? Mitä merkitystä on visuaalisilla mittareilla tulosten seuraamisessa? Miten simulointituloksia voidaan seurata visuaalisesti tietomallin avulla? Mikä on valitun hankemuodon merkitys energiatehokkuudessa?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - montako tähteä annat?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 6.1.1.2 Energiatavoitteen läpivienti, jonka tekijä on Eksergia.fi –Wiki-oppiaineisto ekologisesta jälleenrakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.