4.9.2.2 Kaukolämmön kysyntäjousto

()

Lisätoiminnot

Esityksen upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSKxdWETKMqY_XgQrAkIImN2Nr1enr9CYzIB8L6wvQYF_lUrH1AIN_ESCippXYUqvH2mR3k_VhqTgRt/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Miksi kaukolämmön kysyntäjousto on tarpeen? Mikä on kaukolämmön kysyntäjouston tarkoitus? Miten kaukolämmön kysyntäjousto leikkaa päästöjä käytännössä? Mikä on kaukolämmön kysynnänjouston toimintaperiaate? Kuinka kysyntäjoustoon liittyminen vaikuttaa asumiseen ja kiinteistöön? Mitä taloudellista hyötyä kiinteistö voi saada kaukolämmön kysyntäjoustosta? Keskitetty vai hajautettu järjestelmä? Miten huonekohtainen lämpötilansäätö vaikuttaa pattereiden vesivirtaamiin?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - montako tähteä annat?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 4.9.2.2 Kaukolämmön kysyntäjousto, jonka tekijä on Eksergia.fi –Wiki-oppiaineisto ekologisesta jälleenrakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.