1.3.9 Minitalot

Luentotila | Editori

Upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSntQJEXAmaaZPElm3zpSbpQfKDjypCJf3Oy_Wmwmg21uuFTTj1fHd7WQw9zu4DcgsFuikf81qzJl67/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Lisärakentaminen | Mikrotalo | Minitalo | Siirrettävä talo | Täydennysrakentaminen | Tiny House

Oppimiskysymykset

Mikä on minitalon määritelmä? Mitä etuja on pienillä asumisneliöillä? Koskeeko rakennusmääräykset ei liikuteltavia minitaloja? Koskeeko rakennusmääräykset traileriin päälle rakennettuja minitaloja? Mitä seikkoja mahdollisessa minitalon kuljetuksessa on huomioitava? Mitä sääntöjä trailerin päälle rakennettavan minitalon tulee noudattaa? Minne minitaloja voi tyypillisesti rakentaa? Tarvitseeko minitalo rakennusluvan vai toimenpideluvan? Kumman hiilijalanjälki on pienempi, kerrostaloasunnon vai minitalon? Voiko minitalosta rakentaa nollaenergiatalon? Minkälainen minitalokulttuuri on maailmalla?

Kommentit

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Nopeutat sivuston päivitystä kun annat vinkin lähteestä, josta luotettavaa tietoa löytyy lisää! Voit halutessasi myös itse muokata esitystä Wikipedian tavoin. Kiitos avusta! Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.

CC BY 4.0 1.3.9 Minitalot, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.