5.3.4.1 Puurunkoisten yläpohjien lisäeristäminen

()

Lisätoiminnot

Linkki jonka kautta dokumenttia pääsee joko muokkaamaan, kommentoimaan, lataamaan tai tulostamaan.

Esityksen upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSVwggRlbzPXA670hucV6woeJFmp8gybQj-p1cmAU0hJYSoP0xU3meEZpqGXOIqJOaTHgihbUtjIFAg/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="540" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mitä eri tapoja yläpohjan lisälämmöneristämisessä on? Mitä lämmöneristystapaa kannattaa suosia? Millaisissa eristeissä voi esiintyä haitallista konvektiota jos ei siitä huolehdita? Miksi tuuletusraot ovat tärkeitä? Miksi yläpohjan lisäeristämistä pidetään yleensä muita rakenteita turvallisempana? Miksi sisäpinnan ilmatiiviydestä tulee aina huolehtia? Mistä asioista on huolehdittava sisäpuolelta lisäeristettäessä? Miksi sisäpuolinen lisäeristämistä ei pidetä yhtä turvallisena kuin ulkopuolelta eristämistä? Mitkä eristeet voivat toimia samalla ilman- ja höyrynsulkuna?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - montako tähteä annat?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 5.3.4.1 Puurunkoisten yläpohjien lisäeristäminen, jonka tekijä on Eksergia.fi –Wiki-oppiaineisto ekologisesta jälleenrakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.