5.3.4.1 Puurunkoisten yläpohjien lisäeristäminen

Luentotila | Editori

Upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSVwggRlbzPXA670hucV6woeJFmp8gybQj-p1cmAU0hJYSoP0xU3meEZpqGXOIqJOaTHgihbUtjIFAg/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="629" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Energiakorjaus | Energiasaneeraus | Korjausrakentaminen | Lisäeristäminen | Yläpohjat

Oppimiskysymykset

Mitä eri tapoja yläpohjan lisälämmöneristämisessä on? Mitä lämmöneristystapaa kannattaa suosia? Millaisissa eristeissä voi esiintyä haitallista konvektiota jos ei siitä huolehdita? Miksi tuuletusraot ovat tärkeitä? Miksi yläpohjan lisäeristämistä pidetään yleensä muita rakenteita turvallisempana? Miksi sisäpinnan ilmatiiviydestä tulee aina huolehtia? Mistä asioista on huolehdittava sisäpuolelta lisäeristettäessä? Miksi sisäpuolinen lisäeristämistä ei pidetä yhtä turvallisena kuin ulkopuolelta eristämistä? Mitkä eristeet voivat toimia samalla ilman- ja höyrynsulkuna?

Kommentit

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Nopeutat sivuston päivitystä kun annat vinkin lähteestä, josta luotettavaa tietoa löytyy lisää! Voit halutessasi myös itse muokata esitystä Wikipedian tavoin. Kiitos avusta! Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.

CC BY 4.0 5.3.4.1 Puurunkoisten yläpohjien lisäeristäminen, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.