5.3.3.2 Puurunkoisten seinien lisäeristäminen

Luentotila | Editori

Upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vRAx8wtY0p2ncQ_uZJJf1T6r5M-XIHa7MWdaZlkjjvR-K8VU0cr0N3k5BzBFWg6yBiEbxG3WDrrb--o/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="749" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Energiakorjaus | Eristeet | Julkisivusaneeraus | Julkisivut | Lisäeristäminen | Ulkovaippa

Oppimiskysymykset

Minkälaisia korjausratkaisuja löytyy rintamamiestaloihin? Miten vanha runko tyypillisesti käyttäytyy uuden ulkopuolisen lämmöneristyksen kanssa? Miksi tiilijulkisivut ovat haasteellisempia ratkaisuja kosteusteknisesti kuin esimerkiksi tuulettuvat puujulkisivut? Miten tiiliverhouksen kosteusteknistä toimivuutta voidaan parantaa? Miten tiilijulkisivujen yhteydessä tyypillisesti käytetyt valesokkelit voi korjata energiatehokkaasti? Miksi puurunkoisiin rakennuksiin ei saa suunnitella tuulettumatonta rappausta? Miten rappausrakenne saadaan toimivaksi? Miten rakenne saadaan ilmatiiviiksi jos eristetään mineraalivillalla? Entä jos käytetään kovia solumuovieristeitä?

Kommentit

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Nopeutat sivuston päivitystä kun annat vinkin lähteestä, josta luotettavaa tietoa löytyy lisää! Voit halutessasi myös itse muokata esitystä Wikipedian tavoin. Kiitos avusta! Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.

CC BY 4.0 5.3.3.2 Puurunkoisten seinien lisäeristäminen, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.