5.9.3.3 Energiatehokas pyykinpesu ja kuivatus

()

Lisätoiminnot

Linkki jonka kautta dokumenttia pääsee joko muokkaamaan, kommentoimaan, lataamaan tai tulostamaan.

Esityksen upotus

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vTTndz77Yep-jriJkkXt_J1vGJWqMMSziLBtyMoPwu8Ty2JTeY2MQ8oxMj3AUvLtNVUmZrU0hd5sI5k/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="749" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Kuinka paljon Suomen kotitalouksissa pestään pyykkiä vuodessa? Miten vaatteista voi pitää hyvää huolta vähentämällä pyykinpesua? Mikä pesulämpötila on sopiva peruslikaisille pyykeille? Ovatko vajaat pyykilliset ympäristöteko? Miksi pesukoneen koolla on valinnassa merkitystä? Millä energiatehokkaalla laitteella uusimmat kuivausrummut on varustettu? Mikä kuivaustapa on kaikista ekologisin?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - montako tähteä annat?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 5.9.3.3 Energiatehokas pyykinpesu ja kuivatus, jonka tekijä on Eksergia.fi –Wiki-oppiaineisto ekologisesta jälleenrakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.