5.1.1.1 Rakentamistapojen pikahistoria

Luentotila | Editori

Upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSLoB5ekuIiwBBE9qiQfNJ3U6MD7ppon3O5PGMH1xlV-G4LIF-oWLDY26aDhtxAWRhXqPJmKpdbj5-m/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="749" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Rakenteita ja rakentamistapoja suunnitellessa on hyvä tiedostaa miten ennen on rakennettu ja mitä opittavaa niistä kenties on tulevaisuuden rakentamisessa. Korjausrakentamisessa vanhan rakennuksen ymmärtäminen on äärimmäisen tärkeää.

Kommentit

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Nopeutat sivuston päivitystä kun annat vinkin lähteestä, josta luotettavaa tietoa löytyy lisää! Voit halutessasi myös itse muokata esitystä Wikipedian tavoin. Kiitos avusta! Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.

CC BY 4.0 5.1.1.1 Rakentamistapojen pikahistoria, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.