2.5.4.1 Sadevesitiivis rakentaminen

()

Lisätoiminnot

Linkki jonka kautta dokumenttia pääsee joko muokkaamaan, kommentoimaan, lataamaan tai tulostamaan.

Oppimiskysymykset

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vTuGhtqnXtgY4iYoEK5kzj-GtRfiBPFpRx5uv3CarPsMZHUnFlDezbbohcgn-LE8P9aZQnQYKHWifVn/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mikä on ulkoverhouksen tarkoitus? Minkälaisia rasitteita kosteus aiheuttaa julkisivuille? Saavatko rakenteet koskaan kastua edes väliaikaisesti? Mitkä ratkaisut ovat tärkeitä rakenteen kosteusteknisen toimivuuden kannalta? Miten tuulisen sään aiheuttamaa kosteuden tunkeutumista voi estää? Mitkä ovat tuulettuvien julkisivujen keskeiset laatutekijät? Mikä on sopiva leveys tuuletusraolle? Voiko tuuletusraosta joskus tinkiä? Mitä levy- ja laattajulkisivujen liitoskohdissa tulee huomioida? Miksi julkisivussa tulisi välttää erilaisten ratkaisujen vuorottelua? Miksi ja miten tuuletusrakoon asennetaan joskus erillinen vedenpitävä kerros? Miksi ja minkälaiset liikuntasaumat tiilijulkisivu tarvitsee? Miksi ja miten rakenteensisäisen kosteuden poisjohtamiseen tulee aina kiinnittää huomiota? Mitkä ovat tuulettumattomien julkisivujen keskeiset laatutekijät? Mitä ongelmia julkisivun halkeilu voi aiheuttaa? Mitä kannattaa huomioida rappausjärjestelmän valitsemisessa?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - montako tähteä annat?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 2.5.4.1 Sadevesitiivis rakentaminen, jonka tekijä on Eksergia.fi –Wiki-oppiaineisto ekologisesta jälleenrakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.