5.5 Vesi- ja viemärijärjestelmän energiakorjaus

()

Lisätoiminnot

Esityksen upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vQGyZRxx39jkLmUjsoHWddn8oifYisYsPKLLBi0LfEgQ1oVAZeNiNyn4hPo3saz0kcgztnZoKhfZg4-/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="629" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mitä ongelmia väärät vesivirrat ja vedenpaineet kiinteistölle aiheuttavat? Mitä etua on sopivasta vedenpaineesta? Mikä on vakiopaineventtiili? Ovatko käyttöveden lämpöhäviöt merkittävä osa rakennuksen energiankulutusta? Miten lämminvesivaraajan ja vesijohtojen lämpöhukkaa voidaan vähentää? Saako lämpimän veden kiertojohtoa hyödyntää tilojen lämmityksessä? Kuinka paljon vedenkulutusta voivat tiputtavat vesikalusteet vuodessa aiheuttaa? Mitä etua on reaaliaikaisella vedenkulutuksen seurannalla? Minkälaiset reaaliaikaisesta seurannasta tehdyt havainnot viittaavat vesivuotoon? Mikä on jäteveden lämmöntalteenotto?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - oliko sivu hyödyllinen?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 5.5 Vesi- ja viemärijärjestelmän energiakorjaus, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.