3.6.1 Vesikiertoinen patterilämmitys

()

Lisätoiminnot

Linkki jonka kautta dokumenttia pääsee joko muokkaamaan, kommentoimaan, lataamaan tai tulostamaan.

Esityksen upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vTc77I4n8UIF-pNlY6xnG740TW6biKXbgNy_k7TgasMwkuvA-bf1hSO3umkoykrqcBsi4E0MCLrrjD2/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="749" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Sopiiko patterilämmitys uusiutuvien energialähteiden yhteyteen? Minkälaisia patterityyppejä on olemassa ja mitä eroa niiden kesken on? Miksi ns. matalalämpöpatterit ovat erinomaisia energiatehokkaisiin rakennuksiin? Mitkä tekijät vaikuttavat patterin lämmitystehoon? Miksi patterit on perinteisesti sijoitettu ikkunoiden alapuolelle? Miksi pattereiden sijoittelu energiatehokkaissa kohteissa voi olla vapaampaa? Miten lämpötilan säätö tapahtuu huonetilassa? Mitä on huomioitava yhdistelmälämmityksen meno- ja paluuveden lämpötiloissa? Minkälaisilla keinoilla on mahdollista säätää menoveden lämpötilaa mahdollisimman tarkasti tarpeen mukaisesti?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - montako tähteä annat?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 3.6.1 Vesikiertoinen patterilämmitys, jonka tekijä on Eksergia.fi –Wiki-oppiaineisto ekologisesta jälleenrakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.