2.3.1 Viherkatot

Luentotila | Editori

Upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSOllCSq7C9Uoy26zY-5vghtO7vtUAos0kcR6mderYQcONObL0gP4_ZLL5OXWhW30VAOn2DVexvSprX/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Viherkatot | Viherrakentaminen

Oppimiskysymykset

Mitkä ovat viherkattojen edut ja haasteet? Mikä on viherkaton energiansäästövaikutus? Mitä osia viherkaton rakenteisiin kuuluu? Mitä viherkaton suunnittelussa on huomioitava? Mitä osia turvekattoon kuuluu?

Kommentit

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Nopeutat sivuston päivitystä kun annat vinkin lähteestä, josta luotettavaa tietoa löytyy lisää! Voit halutessasi myös itse muokata esitystä Wikipedian tavoin. Kiitos avusta! Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.

CC BY 4.0 2.3.1 Viherkatot, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.