Oma uutissivu Eksergiassa!

Uutissivu

Uutissivun/blogin ulkoasun suunnittelulle ja tekstin määrälle ei ole rajoituksia. Tee sivusta yrityksesi näköinen. Kirjoita naseva otsikko, josta ilmenee tärkein asiasi. Omalla uutissivulla yritys voi kertoa ratkaisuistaan niin yksityiskohtaisesti ja syvällisesti kuin haluaa. Sivulle voi sijoittaa kuvia, videoita, linkkejä, tietomalleja, kalvoesityksiä, animaatioita, lomakkeita ym. mediaa. Kävijät saavat tuoretta tietoa esim. käytännön sovelluksista, toimijoista, kokemuksista ym. Sivun sisältö on sivun haltijan omaisuutta, ja voi sitä käyttäjätunnuksillaan milloin tahansa päivittää. Yksinkertaisin ja nopein ratkaisu kiireisille on upottaa uutiskanavaasi oma kotisivusi. Haluttaessa Eksergia tekee uutissivusta yksilöllisemmän ehdotuksen, jolla pääset hienosti alkuun. Huom. Eksergialle sopivat myös erikseen räätälöitävät affiliate-ratkaisut yhteistyökuviona.

Ehdot

Olennaista on, että kaikki Eksergian sisältö tukee rakennusalaa vihreässä siirtymässä. Uutisoijan on oltava luotettavasti vihreän siirtymän asialla. Eksergia pidättää oikeuden tehdä yhteistyötä vain luotettavan maineen omaavien toimijoiden kanssa.

Bannerit

Eksergiaan sijoitettavat bannerit toimivat opetusaineistojen lomasta uutissivustoosi johtavina kuvallisina linkkeinä. Yritysten uutissivuille löydetetään myös:

 • Eksergian hakusanaston kautta
 • Eksergian hakutoiminnon kautta
 • Internet hakukoneiden (Google, Bing jne.) kautta
 • Eksergian viestinnän kautta (mm. SOME ja uutiskirjeet).

Bannerit sijoitetaan Eksergian avulla parhaiten toimialaasi sopivien oppiaineistojen yhteyteen, omia toiveittasi kunnioittaen. Tietokoneella selattaessa banneri avautuu lukijalle oppiaineistojen kuten diaesitysten oikealle puolelle ja pienemmällä älypuhelimen resoluutiolla niiden alle. Jos oppiaineiston yhteydessä on jo muidenkin toimijoiden bannereita, arpoo sivusto tasapuolisuuden vuoksi niiden esiintymisjärjestyksen uudestaan kullekin sivun avauskerralle. Bannerin koko on (200 x 124 px). Jos mahdollista, käytä siinä kuvaa, esimerkiksi yrityksesi logoa.

Suositushinnat sidosryhmittäin

Pakettiin kuuluu:

 • 15 kpl uutissivuun johtavia bannereita strategisesti parhaiden oppiaineistojen yhteyteen, eli sinne missä kävijät etsivät juuri kyseisestä aiheesta tietoa.
 • Oma uutiskanava/blogi sekä tunnukset jatkuvalla tiedonpäivitys oikeudella.
 • Vaikutusmahdollisuus päivitystyön ajojärjestykseen.
 • Uutiskirje ja raportti sähköpostitse 2 x vuodessa.
 • Näkyvyys Eksergian viestintäkanavissa.
 • Etusija Eksergian hankkeisiin sekä tapahtumiin.
 • Laajimmat käyttöoikeudet Eksergian oppiaineistoihin. Käytä omassa viestinnässä, koulutuksessa, kotisivuilla, markkinoinnissa tms.
Hintaan sisältyvät osat eri tahoilleUutissivu/blogi käyttäjätunnuksinBannerit
15 kpl
Näkyvyys Eksergian viestintäkanavissaUutiskirje
2 kpl/vuosi
Laajennettu käyttöoikeus kaikkiin Eksergian materiaaleihinHinta/vuosi
(€, alv. 0 %)
OPETUS- LAITOKSET
(ks. #1)
2 000
JULKISET
TAHOT

(ks. #2)
2 000
TUTKIMUS- LAITOKSET
(ks. #3)
1 000
YRITYKSET
(ks. #4)
1 000
(startupit -50 %)
YHDISTYKSET
(ks. #5)
500
KUSTANTAMOT
(ks. #6)
500

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Maaria Laukkanen, Eksergian perustaja 
s-posti: maaria.laukkanen @ eksergia.fi 
puh: +358 50 300 8486 (klo 9–17)

Tai vastaa ao. lomakkeeseen

(Huom. lomake saattaa tarvita ilmestyäkseen sivun päivittämistä ↻, etsimme syytä häiriöön)

Miksi puolueeton Eksergia on nykyään mahdollistanut myös kaupalliset puheenvuorot?

”On myönnettävä, että energiatehokkaita ratkaisuja ja palveluita kehittävät yritykset ym. toimijat ovat alansa edelläkävijöitä ja usein säädöksiäkin askeleittain edellä. Eksergian oppimateriaalit eivät aina välittömästi tai riittävässä laajuudessa sisällä kaikkein tuoreimpaa hyödyllistä tietoa. Siksi ulkopuoliset toimijat kutsutaan tervetulleiksi Eksergiaan ylläpitämään omia uutiskanaviaan. Ne välittävät omalta osaltaan ja uusista näkökulmistaan lukijoillemme tietoa mm. uusista käytännön ratkaisuista tai tutkimustuloksista saaden samalla itsekin näkyvyyttä hyvin olennaisten lukijoiden keskuudessa. Uutissivuista peritty kohtuullinen vuosimaksu taas mahdollistaa Eksergian omien aineistojen ylläpidon sekä tarkan moderoinnin. Jottei Eksergian aineistot ja kaupalliset puheenvuorot menisi lukijoilla keskenään sekaisin, merkitään ne eri tavalla ja sijoitetaan erikseen toisistaan.” – ML, Eksergian perustaja