4.3.1 Aurinkopaneelien valinta ja asennus

Luentotila | Editori

Upotuskoodi verkkosivuille, verkkokursseihin yms.

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vS2goXgCRnXKTp7ZxenfiqOqsDn9j8QFHMYQRJDnn6y6Q6zf1mlrGTWPuXF6uGy3A9gubNgqXPJ9PmQ/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mitä eroa on aurinkokennolla ja paneelilla? Mikä on PV-kennon toimintaperiaate? Mitkä ovat tyypillisimmät aurinkokennotyypit? Mitä eroa on yksikide- ja monikidepiillä? Kuinka paljon säteiöy tai lämpötila vaikuttaa energiantuotantoon? Mitkä ovat PV-paneeleiden valmistamisen ympäristövaikutukset?

Palaute

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

CC BY 4.0 4.3.1 Aurinkopaneelien valinta ja asennus, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.