4.3.1 Aurinkopaneelien valinta ja asennus

Luentotila | Editori

Upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vS2goXgCRnXKTp7ZxenfiqOqsDn9j8QFHMYQRJDnn6y6Q6zf1mlrGTWPuXF6uGy3A9gubNgqXPJ9PmQ/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Aurinkoenergia | Aurinkokenno | Aurinkopaneeli | Aurinkosähkö | PV-paneeli

Oppimiskysymykset

Mitä eroa on aurinkokennolla ja paneelilla? Mikä on PV-kennon toimintaperiaate? Mitkä ovat tyypillisimmät aurinkokennotyypit? Mitä eroa on yksikide- ja monikidepiillä? Kuinka paljon säteiöy tai lämpötila vaikuttaa energiantuotantoon? Mitkä ovat PV-paneeleiden valmistamisen ympäristövaikutukset?

Linkkikirjasto

Kommentit

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Nopeutat sivuston päivitystä kun annat vinkin lähteestä, josta luotettavaa tietoa löytyy lisää! Voit halutessasi myös itse muokata esitystä Wikipedian tavoin. Kiitos avusta! Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.

CC BY 4.0 4.3.1 Aurinkopaneelien valinta ja asennus, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.