2.3.1 Betoni ja kiertotalous

Luentotila | Editori

Upotuskoodi verkkosivuille, verkkokursseihin yms.

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vTa0g0qCohsFLXZWPvNFpCfbn-OEA7SpIEqIkgfffvJsk77Z5oKAlB2BF4uDiWo3EzJAvTuxmVlyQm3/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mistä ainesosista betoni koostuu? Mitkä ovat betonin keskeiset hyvät ominaisuudet? Mitkä ovat betonin ilmasto- ja ympäristövaikutukset? Mitä lisäaineita betonin valmistuksessa käytetään? Miten betonirakentamisen aiheuttamia päästöjä voidaan pienentää? Kuinka paljon hiilidioksidia voi karbonatisoituminen sitoa? Mitä etua voidaan saavuttaa ns. itsekorjaavilla betoneilla? Mitä on biobetoni? Mitä päästöjä vähentäviä sementtivaihtoehtoja on olemassa? Miten betonijätettä voidaan käyttää uudelleen tai kierrättää?

Palaute

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

CC BY 4.0 2.3.1 Betoni ja kiertotalous, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.