5.3.3.1 Betoniseinien lisäeristäminen

()

Editori (jos sinulla ei ole salasanaa ks. Info → Käyttöoikeudet ja lisenssit)

Linkki jonka kautta dokumenttia pääsee joko muokkaamaan, kommentoimaan, lataamaan tai tulostamaan.

Upota esitys

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vQJAH1gGaDSSnhoF-wXU6n0zvR-EMQJLFyUzPCD0CrhxCy6U_nRET1gACogquK8iVtC6VbU9Ny2iNtp/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Miten betoniseinien eristystä voidaan parantaa? Kuinka eristäminen vaikuttaa ulkoseinän ulkonäköön? Mitkä ovat betonisandwich-elementin korjaamisvaihtoehdot? Mitä eroa on purkavalla korjauksella ja verhouskorjauksella? Mitä purkavassa korjauksessa rakenteelle tehdään? Milloin peruskorjaus, milloin kevyempi toimenpide?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Montako tähteä antaisit?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Vastaanottaisimme mielellään lisää tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY-NC-ND 4.0 5.3.3.1 Betoniseinien lisäeristäminen, jonka tekijä on eksergia, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen Lisenssi. Tätä lisenssiä täydentäviä käytön sallivia ehtoja voi löytyä sivulta Käyttöoikeudet ja lisenssit.