6.1.3.1 Tietomallit (BIM) ja energiatehokkuus

Luentotila | Editori

Upotuskoodi verkkosivuille, verkkokursseihin yms.

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vTiBAdY4OVTu9Z_Sfzm-Lwf2oqxkS9-G5LSZrJT41h7jVF3zwVCTetJI_Rw_9sf-PWI5d98QnN7wdO_/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mitä energiatehokkaita BIM-rakennuskohteita Suomesta löytyy? Miten BIM edistää kestävää ja energiatehokasta rakentamista? Tekeekö tietomallien käyttö rakennuksista aina kestävän ja energiatehokkaan? Miksi tietomalleja kannattaa hyödyntää energiatehokkaissa rakennuksissa? Mitä hyötyä tietomallista on energiasimuloinnissa?

Palaute

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

CC BY 4.0 6.1.3.1 Tietomallit (BIM) ja energiatehokkuus, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.