5.1 Energiatehokkuus korjausrakentamisessa

Luentotila | Editori

Upotuskoodi verkkosivuille, verkkokursseihin yms.

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vRHnhxKIvjRjdqmNYAUu9dae4YWwbPag-ZW1Q_5kVTFwG03Htil-o-1PDey37xeIGtu1QfCFf_uWsGb/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mikä on energiakorjauksen määritelmä? Mitä erilaisia energiakorjaustoimenpiteitä on olemassa? Mikä on tehokkaan energiakorjauksen lähtökohta? Mitkä ovat energiakorjauksen tärkeimmät tekijät? Millä toimenpiteillä energiankulutukseen voidaan tapauskohtaisesti vaikuttaa? Mitkä ovat lämmitysenergian säästämisen kannalta 3 tärkeintä tekijää? Voivatko kevyetkin toimenpiteet säästää energiaa?

Palaute

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

CC BY 4.0 5.1 Energiatehokkuus korjausrakentamisessa, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.