4.1.9 Uusiutuvan energian kytkentävaihtoehdot kiinteistöissä

()

Editori (jos sinulla ei ole salasanaa ks. Info → Käyttöoikeudet ja lisenssit)

Hakusanat

Esityksen upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSPS54FZOq14qXPV7jzmGdR-q-uP0b8TwlLSmYQfEHAo8eONPgi4YoCutHQldvOkQC5c5Cp4qZpIxcT/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Oppimiskysymykset

Mitkä ovat kiinteistökohtaisen energiantuotannon vaihtoehdot? Voiko rakennus tuottaa energiaa verkkoon? Minkälaisia uusiutuvan energian ratkaisuja on olemassa? Miten energiatuotannon vaihtelu voidaan rakennuksessa huomioida?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Montako tähteä antaisit?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Vastaanottaisimme mielellään lisää tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY-NC-ND 4.0 4.1.9 Uusiutuvan energian kytkentävaihtoehdot kiinteistöissä, jonka tekijä on eksergia, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen Lisenssi. Tätä lisenssiä täydentäviä käytön sallivia ehtoja voi löytyä sivulta Käyttöoikeudet ja lisenssit.