6.4.5 Energiatehokas pää- ja arkkitehtisuunnittelu

Luentotila | Editori

Upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vT1EMexVIcuyXV8gwNwgKxbz8yhEzI7SvOSWoY8Dr_Sjp8g7C9QrvC3xUJ1Y92GSKjfbaBQDvk8Wwxl/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Arkkitehti | Arkkitehtisuunnittelu

Oppimiskysymykset

Mitä energiatehokkuuteen liittyviä tekijöitä liittyy arkkitehtisuunnitteluun? Mitä energiatehokkuuteen liittyviä tehtäviä liittyy pääsuunnittelijan rooliin? Mitkä ovat rakennuksen sijoittelun, suuntauksen ja massoittelun kysymykset? Mikä on alkuvaiheen arkkitehdin energia-analyysien käyttötarkoitus? Mitä erityisvaatimuksia arkkitehdin tietomalliin liittyy energianäkökulmasta?

Linkkikirjasto

Kommentit

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Nopeutat sivuston päivitystä kun annat vinkin lähteestä, josta luotettavaa tietoa löytyy lisää! Voit halutessasi myös itse muokata esitystä Wikipedian tavoin. Kiitos avusta! Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.

CC BY 4.0 6.4.5 Energiatehokas pää- ja arkkitehtisuunnittelu, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.