6.1 Energiatehokkaan rakennushankkeen kulmakivet

()

Lisätoiminnot

Esityksen upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vRgVJyJf8fwW9-GPteAk668RS7k2tRKJ-HIPzXwhmSOSb9EKXDCW-FNR3nncwqwhrhIV_Z-oevlwTc1/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Miten energiatehokkaan rakennuksen hankeprosessi kulkee? Mitkä ovat tilaajan tärkeimmät energiatehokkuuteen liittyvät päätökset? Miten tilaaja voi varmistua, että laatu myös saavutetaan? Mikä on energiatavoitteen kannalta projektin tärkein vaihe? Mitkä ovat rakennushankkeen isoimmat energiakysymykset? Mikä merkitys on rakennuspaikalla? Mitä tavoitteita tulisi rakennukselle asettaa? Mihin energiatavoitteen tulisi perustua? Miten tavoitteen läpivienti suunnitellaan? Miten energiatehokkain rakennuskonsepti löydetään?

Syventävät aineistot ja linkit

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQrx-BkNP4DvLcTGgLKCtnA9eDU4lL2QUBidksC4BuYbMRM3al-EWc-EQMS9yD1RFQjO37Ca6M7B53C/pubhtml?gid=1778372425&single=true

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - montako tähteä annat?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 6.1 Energiatehokkaan rakennushankkeen kulmakivet, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.