6.1 Energiatehokkaan rakennushankkeen kulmakivet

Luentotila | Editori

Upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vRgVJyJf8fwW9-GPteAk668RS7k2tRKJ-HIPzXwhmSOSb9EKXDCW-FNR3nncwqwhrhIV_Z-oevlwTc1/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Elinkaarimalli | Energiatehokkuus | Rakennushanke | Tietomallipohjainen hankeprosessi

Oppimiskysymykset

Miten energiatehokkaan rakennuksen hankeprosessi kulkee? Mitkä ovat tilaajan tärkeimmät energiatehokkuuteen liittyvät päätökset? Miten tilaaja voi varmistua, että laatu myös saavutetaan? Mikä on energiatavoitteen kannalta projektin tärkein vaihe? Mitkä ovat rakennushankkeen isoimmat energiakysymykset? Mikä merkitys on rakennuspaikalla? Mitä tavoitteita tulisi rakennukselle asettaa? Mihin energiatavoitteen tulisi perustua? Miten tavoitteen läpivienti suunnitellaan? Miten energiatehokkain rakennuskonsepti löydetään?

Linkkikirjasto

Kommentit

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Nopeutat sivuston päivitystä kun annat vinkin lähteestä, josta luotettavaa tietoa löytyy lisää! Voit halutessasi myös itse muokata esitystä Wikipedian tavoin. Kiitos avusta! Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.

CC BY 4.0 6.1 Energiatehokkaan rakennushankkeen kulmakivet, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.