2.5.7 Energiatehokkaat alapohjat ja perustukset

()

Avainsanat

Editori

Linkki jonka kautta dokumenttia pääsee joko muokkaamaan, kommentoimaan, lataamaan tai tulostamaan.

Esityksen upotuskoodi

Diojen oppimiskysymyksiä

Minkälaisia ohjeellisia U-arvoja energiatehokkaille alapohjille on? Miksi ilmatiiviys on alapohjien kannalta kaikkein tärkein rakenteellinen tekijä? Miten oikeaoppisesti rakennettu paksusti eristetty maanvastainen alapohja toimii kosteusteknisesti? Miten paksummat eristeet vaikuttavat rakenteen painumiseen? Miksi tuulettuvan alapohjan kosteusteknistä toimivuutta pidetään haasteellisena? Mitä keinoja on vähentää maaperän viilentävää vaikutusta? Millainen tuulensuoja on rakenteen kannalta paras? Miksi perusmuuri kannattaa lämmöneristää?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Montako tähteä oppimateriaalille antaisit?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

CC BY-NC-ND 4.0 2.5.7 Energiatehokkaat alapohjat ja perustukset, jonka tekijä on eksergia, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen Lisenssi. Tätä lisenssiä täydentäviä käytön sallivia ehtoja voi löytyä sivulta Käyttöoikeudet ja lisenssit.