5.1.2 Energiakorjausten säästöpotentiaali

Luentotila | Editori

Upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSQgrSeFMlETrlVnnyttu_OVLJ6xGKtz2-_EytSDf0CLfIiJaUlCmULuPwNUbwau1ftbwb-Z52YeSkv/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Energiakorjaus | Rakennusten energiankulutus

Oppimiskysymykset

Miten rakennuksen energiansäästöpotentiaali arvioidaan? Mikä on energiansäästöpotentiaali 2000-luvun kerrostalossa? Mikä on energiansäästöpotentiaali 70-luvun kerrostalossa? Mikä on pientalojen energiansäästöpotentiaali?

Linkkikirjasto

Kommentit

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Nopeutat sivuston päivitystä kun annat vinkin lähteestä, josta luotettavaa tietoa löytyy lisää! Voit halutessasi myös itse muokata esitystä Wikipedian tavoin. Kiitos avusta! Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.

CC BY 4.0 5.1.2 Energiakorjausten säästöpotentiaali, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.