4.1.3 Suomen geo- ja geoterminen energiapotentiaali

Luentotila | Editori

Upotuskoodi verkkosivuille, verkkokursseihin yms.

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vTI3pPCMpl8vhvX-wFZIHuvtG7fFS3am8Lwz_-5f5lfoYuVKeS5VMmE4GNba92GBP171Nc1PYmx_thu/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mitä geoenergia on? Entä geoterminen energia? Miten geoenergiaa ja geotermistä energiaa voidaan hyödyntää Suomessa? Mikä on koko Suomen yhteenlaskettu geoenergiapotentiaali? Missäpäin Suomea potentiaali on erityisen hyvä? Löytyykö potentiaalin karkeaan arvioimiseen karttapalvelua? Miten kallioperän ominaisuuksia voidaan tutkia? Mitä tarkat kenttätutkimukset pitävät sisällään? Mikä on TRT mittaus? Mikä on DTS-mittaus?

Palaute

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

CC BY 4.0 4.1.3 Suomen geo- ja geoterminen energiapotentiaali, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.