4.9 Hajautettu vs. keskitetty energiantuotanto

Luentotila | Editori

Upotuskoodi verkkosivuille, verkkokursseihin yms.

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vR9BlnPpbdyyv9KLLM6VvA51yx8mrAgMjleSqTPU-L7PLkcMQ3oD7wBdrMN1G0JpTqlDX3NeuNGHEoy/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mikä on hajautettu energiajärjestelmä? Mikä on keskitetty energiajärjestelmä? Mihin hajautetun tai keskitetyn energiatuotannon ero määritellään? Mitkä ovat hajautetun energiantuotannon hyödyt? Onko tulevaisuudessa käytössä hajautettu vai keskitetty energiantuotanto? Mitä aluelämpöverkolla tarkoitetaan?

Palaute

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

CC BY 4.0 4.9 Hajautettu vs. keskitetty energiantuotanto, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.