4.9 Hajautettu vs. keskitetty energiantuotanto

Luentotila | Editori

Upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vR9BlnPpbdyyv9KLLM6VvA51yx8mrAgMjleSqTPU-L7PLkcMQ3oD7wBdrMN1G0JpTqlDX3NeuNGHEoy/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Hajautettu energiatuotanto | Keskitetty energiatuotanto

Oppimiskysymykset

Mikä on hajautettu energiajärjestelmä? Mikä on keskitetty energiajärjestelmä? Mihin hajautetun tai keskitetyn energiatuotannon ero määritellään? Mitkä ovat hajautetun energiantuotannon hyödyt? Onko tulevaisuudessa käytössä hajautettu vai keskitetty energiantuotanto? Mitä aluelämpöverkolla tarkoitetaan?

Kommentit

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Nopeutat sivuston päivitystä kun annat vinkin lähteestä, josta luotettavaa tietoa löytyy lisää! Voit halutessasi myös itse muokata esitystä Wikipedian tavoin. Kiitos avusta! Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.

CC BY 4.0 4.9 Hajautettu vs. keskitetty energiantuotanto, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.