4.9 Hajautettu vs. keskitetty energiantuotanto

()

Lisätoiminnot

Esityksen upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vR9BlnPpbdyyv9KLLM6VvA51yx8mrAgMjleSqTPU-L7PLkcMQ3oD7wBdrMN1G0JpTqlDX3NeuNGHEoy/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mikä on hajautettu energiajärjestelmä? Mikä on keskitetty energiajärjestelmä? Mihin hajautetun tai keskitetyn energiatuotannon ero määritellään? Mitkä ovat hajautetun energiantuotannon hyödyt? Onko tulevaisuudessa käytössä hajautettu vai keskitetty energiantuotanto? Mitä aluelämpöverkolla tarkoitetaan?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - oliko sivu hyödyllinen?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 4.9 Hajautettu vs. keskitetty energiantuotanto, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.