2.5.2 Homehtumisriskin laskennallinen arviointi

Luentotila | Editori

Upotuskoodi verkkosivuille, verkkokursseihin yms.

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vRlqtDNeL6StJ0nsMsho1g-mAHYAJSf-6bN5bzSdnnU4glQtSWGGm5JNZhnEID_eRwtkyr1u1CihyfO/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="749" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mitkä tekijät mahdollistavat homeen kasvun? Mitkä lämpötilat ovat otollisimmat homeelle? Entä mikä on sopiva suhteellinen kosteus? Mikä on homeindeksi? Mitkä materiaalit ovat herkimpiä homehtumaan? Onko olemassa täysin ongelmatonta materiaalia? On kaikkien rakennusmateriaalien homeen vaikutus ihmiseen yhtä voimakas?

Palaute

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

CC BY 4.0 2.5.2 Homehtumisriskin laskennallinen arviointi, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.