4.1.5 Hukkalämmön hyödyntämispotentiaali Suomessa

()

Editori (jos sinulla ei ole salasanaa ks. Info → Käyttöoikeudet ja lisenssit)

Upota esitys

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vRFvst_peivRYJayE4dVbsyryd_Yty4bIlRNp0xR0raw5m4Q0Owk4V3Nvip0P4qnBhdMZanNmYe5GH9/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Kuinka paljon teollisuudessa on hyödynnettävää hukkaenergiaa? Mitä ylilämpöä asuinkiinteistöt mahdollistavat? Mikä on lämpöpumppukohteiden potentiaali tuottaa energiaa KL-verkkoon? Mistä eri lähteistä kaukolämpöverkko voi energiaa hyödyntää? Miten ylimääräisen lämmön hyödyntämistä voidaan kaukolämpöverkossa tehostaa?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Montako tähteä antaisit?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Vastaanottaisimme mielellään lisää tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY-NC-ND 4.0 4.1.5 Hukkalämmön hyödyntämispotentiaali Suomessa, jonka tekijä on eksergia, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen Lisenssi. Tätä lisenssiä täydentäviä käytön sallivia ehtoja voi löytyä sivulta Käyttöoikeudet ja lisenssit.