5.6.8.3 Huonekohtaisen lämmönsäädön tehostaminen

Lue / Luennoi | Editoi

Avainsanat

Älykäs lämmönohjaus | Kerrostalot | Lähiökerrostalot | Lämmitysjärjestelmät

Oppimiskysymykset

Kuinka suuri merkitys on huonekohtaisella lämmityksen säädöllä? Esimerkki lämmitystehon vaihteluista huoneiston eri tiloisa Miten termostaattinen patteriventtiili toimii? Miten älytermostaatti toimii? Mitkä ovat älytermostaattien hyödyt energiayhtiöille ja kiinteistönomistajille? Miksi asukkaalle on annettava säätömahdollisuus?

Upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSqy-RYcVCK9FYqtUOMDCS7tePswNt5VbBb1qkYCFzJMEyBP6JOkkaPNqa2ahpDzvP4mYwHP-avsRRC/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Kommentit ja ehdotukset

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Nopeutat sivuston päivitystä kun annat vinkin lähteestä, josta luotettavaa tietoa löytyy lisää! Voit halutessasi myös itse muokata esitystä Wikipedian tavoin. Kiitos avusta! Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.

CC BY 4.0 5.6.8.3 Huonekohtaisen lämmönsäädön tehostaminen, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.