5.6.8.3 Huonekohtaisen lämmönsäädön tehostaminen

()

Lisätoiminnot

Linkki jonka kautta dokumenttia pääsee joko muokkaamaan, kommentoimaan, lataamaan tai tulostamaan.

Esityksen upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vTIqTJ8driZVFXLOfuvBZbZtGFDuRydH2LM3Ik5SOAXTbUcdYj3facMcQpvofrYc8oCOArCxQY7SvSy/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Kuinka suuri merkitys on huonekohtaisella lämmityksen säädöllä? Esimerkki lämmitystehon vaihteluista huoneiston eri tiloisa Miten termostaattinen patteriventtiili toimii? Miten älytermostaatti toimii? Mitkä ovat älytermostaattien hyödyt energiayhtiöille ja kiinteistönomistajille? Miksi asukkaalle on annettava säätömahdollisuus?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - montako tähteä annat?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 5.6.8.3 Huonekohtaisen lämmönsäädön tehostaminen, jonka tekijä on Eksergia.fi –Wiki-oppiaineisto ekologisesta jälleenrakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.