5.6.8.3 Huonekohtaisen lämmönsäädön tehostaminen

Luentotila | Editori

Upotuskoodi verkkosivuille, verkkokurssiin jne.

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSqy-RYcVCK9FYqtUOMDCS7tePswNt5VbBb1qkYCFzJMEyBP6JOkkaPNqa2ahpDzvP4mYwHP-avsRRC/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Kuinka suuri merkitys on huonekohtaisella lämmityksen säädöllä? Esimerkki lämmitystehon vaihteluista huoneiston eri tiloisa Miten termostaattinen patteriventtiili toimii? Miten älytermostaatti toimii? Mitkä ovat älytermostaattien hyödyt energiayhtiöille ja kiinteistönomistajille? Miksi asukkaalle on annettava säätömahdollisuus?

Palaute

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

CC BY 4.0 5.6.8.3 Huonekohtaisen lämmönsäädön tehostaminen, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.