6.5.3.2 Ilmantiiveysmittaus

()

Editori (jos sinulla ei ole salasanaa ks. Info → Käyttöoikeudet ja lisenssit)

Upota esitys

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vQShzwZhwsP1WdhYuG4Xe0OaxXfpwtuXdRqplw1C9-KqNwC7lKX-o887p2wxKnbFWrnBGk8iggXMPbi/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Miten rakennuksen ilmanvuotoluku mitataan? Mitä osia mittauskalustoon kuuluu? Millä kaavalla ilmanpitävyys määritetään? Miten mittaus kannattaa ajoittaa? Minkälaisia esivalmisteluita mittaukseen kuuluu? Mikä on suositeltava ilmanpitävyystaso? Mitä jos tavoitteeseen ei päästä? Miten vuotokohdat voidaan paikantaa?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Montako tähteä oppimateriaalille antaisit?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

CC BY-NC-ND 4.0 6.5.3.2 Ilmantiiveysmittaus, jonka tekijä on eksergia, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen Lisenssi. Tätä lisenssiä täydentäviä käytön sallivia ehtoja voi löytyä sivulta Käyttöoikeudet ja lisenssit.