2.4.6 Ilmatiiviit rakenteet

()

Editori (jos sinulla ei ole salasanaa ks. Info → Käyttöoikeudet ja lisenssit)

Upota esitys

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vTCL_UOqrsnBTOMUkLW4BXkBRuhrlPb7G4q8ttF6gcTL5MiacwrJS7HMj9hppLu6w3BiksuHK1d0jZS/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Miksi on tärkeää minimoida rakenteiden ilmavirtaukset? Mitkä ovat ilmatiiviyden tärkeimmät tekijät? Miten ilmatiiviys ja energiatehokkuus liittyvät toisiinsa? Miten hyvä ilmatiiviys todennetaan? Millä runkoratkaisuilla hyvä ilmatiiviys on mahdollista saavuttaa? Miten hyvä ilmatiiviys saavutetaan betonirakenteissa? Miten hyvä ilmatiiviys saavutetaan rankarakenteissa? Miten läpivienneistä saadaan ilmatiiviitä? Mitä tarkoitetaan uppoasennuksilla? Miten huollettavuudesta ja vikasietoisuudesta voidaan huolehtia?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Montako tähteä antaisit?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Vastaanottaisimme mielellään lisää tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY-NC-ND 4.0 2.4.6 Ilmatiiviit rakenteet, jonka tekijä on eksergia, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen Lisenssi. Tätä lisenssiä täydentäviä käytön sallivia ehtoja voi löytyä sivulta Käyttöoikeudet ja lisenssit.