5.6.3 Kaukolämmityksen energiakorjaus

()

Lisätoiminnot

Linkki jonka kautta dokumenttia pääsee joko muokkaamaan, kommentoimaan, lataamaan tai tulostamaan.

Esityksen upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vRKgWw9nXZCgXGEG35MhoMGw-lA2dyaHMzNp3T8gY98qJcQvz0j4yENHnsrtMmnbu7rsi8MmUOSZYWU/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mikä on kaukolämpölaitteiden tekninen käyttöikä? Miten kaukolämmön hinta on keskimäärin kehittynyt? Mikä on tilavuusvesivirta? Miksi tilavuusvesivirta kannattaa tarkistaa? Milloin ja miten tilavuusvesivirran tarkistus kannattaa tehdä? Voivatko kiinteistöt käyttää kaukolämmön rinnalla muita ratkaisuja?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - montako tähteä annat?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 5.6.3 Kaukolämmityksen energiakorjaus, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.