4.2.2.1 Aurinkolämpö kerrostaloissa

()

Lisätoiminnot

Esityksen upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vREwMm9aZda-rgHJBFEGplH0dAVzmtJ_zzDPYF-t4RcObhcpnUOeR2ahLOayVwEE3Cqtmw8ZGLlcDfl/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Miksi aurinkolämpö soveltuu hyvin kerrostaloihin? Minkä lämmitysjärjestelmien kanssa aurinkolämpö on yhteensopiva? Miten auringosta saatu teho voidaan maksimoida? Mitä osia järjestelmään kuuluu? Mikä on järjestelmän toimintaperiaate? Mikä on järjestelmän huollontarve? Mitä kriteerejä järjestelmien sopivuuteen liittyy? Kuinka investointikustannukset määräytyvät? Kuinka paljon keräimet karkesti tuottavat? Mitkä ovat keskimääräiset hankintahinnat? Mitä hyötyä on aurinkolämmön yhdistämisessä lämpöpumppuun? Mitä hyötyä on aurinkolämmön yhdistämisessä kattilalämmitykseen?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - oliko sivu hyödyllinen?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 4.2.2.1 Aurinkolämpö kerrostaloissa, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.