1.6.1 Kiristyvät energiatehokkuusmääräykset

Luentotila | Editori

Upotuskoodi verkkosivuille, verkkokursseihin yms.

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSAyVXbub1dzxwpC_fXH1GR2f4oJMu07g7eo90stud3K9lCanuLHTOfEs-PqDCFdtYffaqf1LvKQ0va/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Miten energiatehokkuuden avaintekijät ovat määräyksissä vuosien saatossa muuttuneet? Minkälaisia energiatehokkuustrategioita on muualla Euroopassa kuin Suomessa? Mitkä ovat EU-direktiivien vaikutukset Suomen rakentamismääräyksiin? Miten energiatehokkuusmääräykset ovat vaikuttaneet rakennusten kulutukseen? Vaikuttiko energiatodistusten tulo energiatehokkuuteen? Millaisia kestävää rakentamista edistäviä muutoksia on tulossa? Mitkä globaalit sitoumukset vaikuttavat rakentamiseen Suomessa? Minkälaisia avaintekijöitä energiankulutuksen vähentämiseksi on? Miten matalaenergiarakenteiden toimivuus tutkittiin ennen voimaantuloa?

Palaute

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

CC BY 4.0 1.6.1 Kiristyvät energiatehokkuusmääräykset, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.