5.3.1 Kosteusvaurion energiatehokas korjaus

Luentotila | Editori

Upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vRCkjhO15KgXqD19XeCKxlpOqQlM_2rZVaZyt1IAGjHppSQua56pzwUnFnmGazusNyAorpf08sHLwm5/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Kosteus- ja homeongelmat | Kosteusongelmat | Kosteusvaurio

Oppimiskysymykset

Miten kosteusongelmiin kannattaa korjaushankkeissa suhtautua? Mitkä ovat tyypillisiä kosteusongelmiin johtavia syitä? Millaisia tyypillisiä rakenteellisia ja toiminnallisia virheitä on usein taustalla? Millä eri tavoilla vesi voi päästä rakenteisiin? Mitä ongelmia kosteus aiheuttaa rakennukselle? Miten korjaukset kannattaa suunnitella? Miten lisälämmöneristettävien rakenteiden riskiarvio tehdään? Miksi rakennusfysikaalinen asiantuntemus on tärkeää? Miksi ongelman havaitseminen on usein vaikeaa? Kuinka yleisiä kosteus- ja homengelmat Suomessa ovat? Kuinka isoa ihmisjoukkoa ongelma koskee? Mitä ongelmia huono sisäilmasto aiheuttaa?

Kommentit

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Nopeutat sivuston päivitystä kun annat vinkin lähteestä, josta luotettavaa tietoa löytyy lisää! Voit halutessasi myös itse muokata esitystä Wikipedian tavoin. Kiitos avusta! Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.

CC BY 4.0 5.3.1 Kosteusvaurion energiatehokas korjaus, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.