5.3.1 Kosteusvaurion energiatehokas korjaus

()

Lisätoiminnot

Linkki jonka kautta dokumenttia pääsee joko muokkaamaan, kommentoimaan, lataamaan tai tulostamaan.

Esityksen upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vRCkjhO15KgXqD19XeCKxlpOqQlM_2rZVaZyt1IAGjHppSQua56pzwUnFnmGazusNyAorpf08sHLwm5/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Miten kosteusongelmiin kannattaa korjaushankkeissa suhtautua? Mitkä ovat tyypillisiä kosteusongelmiin johtavia syitä? Millaisia tyypillisiä rakenteellisia ja toiminnallisia virheitä on usein taustalla? Millä eri tavoilla vesi voi päästä rakenteisiin? Mitä ongelmia kosteus aiheuttaa rakennukselle? Miten korjaukset kannattaa suunnitella? Miten lisälämmöneristettävien rakenteiden riskiarvio tehdään? Miksi rakennusfysikaalinen asiantuntemus on tärkeää? Miksi ongelman havaitseminen on usein vaikeaa? Kuinka yleisiä kosteus- ja homengelmat Suomessa ovat? Kuinka isoa ihmisjoukkoa ongelma koskee? Mitä ongelmia huono sisäilmasto aiheuttaa?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - montako tähteä annat?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 5.3.1 Kosteusvaurion energiatehokas korjaus, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.