4.9.1 Säätövoima ja kysyntäjousto

()

Lisätoiminnot

Esityksen upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSrXsQMU5_cFmmB4MkJ_uYyGWn94taf6M8fDMYbbY7pbdFLiYYl7W3S0ilNpJJy7f7_42a4Xmcrhpfp/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mihin säätövoimaa ja kysyntäjoustoa tarvitaan? Millä keinoilla energiatuotannon ja energiankäytön epäsuhta voidaan tasata? Mitä energialähteitä voidaan hyödyntää ns. säätövoimana? Miten energiaa voidaan varastoida? Minkälaisia keinoja on varastoida sähköä? Minkälaisia ovat akkukäyttöiset sähkövarastot? Mitä kysyntäjoustolla tarkoitetaan? Mitkä ovat kysyntäjouston edut? Mitkä tekijät mahdollistavat kysyntäjouston?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - montako tähteä annat?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 4.9.1 Säätövoima ja kysyntäjousto, jonka tekijä on Eksergia.fi –Wiki-oppiaineisto ekologisesta jälleenrakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.