4.9.1 Säätövoima ja kysyntäjousto

Luentotila | Editori

Upotuskoodi verkkosivuille, verkkokursseihin yms.

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSrXsQMU5_cFmmB4MkJ_uYyGWn94taf6M8fDMYbbY7pbdFLiYYl7W3S0ilNpJJy7f7_42a4Xmcrhpfp/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mihin säätövoimaa ja kysyntäjoustoa tarvitaan? Millä keinoilla energiatuotannon ja energiankäytön epäsuhta voidaan tasata? Mitä energialähteitä voidaan hyödyntää ns. säätövoimana? Miten energiaa voidaan varastoida? Minkälaisia keinoja on varastoida sähköä? Minkälaisia ovat akkukäyttöiset sähkövarastot? Mitä kysyntäjoustolla tarkoitetaan? Mitkä ovat kysyntäjouston edut? Mitkä tekijät mahdollistavat kysyntäjouston?

Palaute

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

CC BY 4.0 4.9.1 Säätövoima ja kysyntäjousto, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.