4.9.1 Säätövoima ja kysyntäjousto

()

Editori (jos sinulla ei ole salasanaa ks. Info → Käyttöoikeudet ja lisenssit)

Upota esitys

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSrXsQMU5_cFmmB4MkJ_uYyGWn94taf6M8fDMYbbY7pbdFLiYYl7W3S0ilNpJJy7f7_42a4Xmcrhpfp/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mihin säätövoimaa ja kysyntäjoustoa tarvitaan? Millä keinoilla energiatuotannon ja energiankäytön epäsuhta voidaan tasata? Mitä energialähteitä voidaan hyödyntää ns. säätövoimana? Miten energiaa voidaan varastoida? Minkälaisia keinoja on varastoida sähköä? Minkälaisia ovat akkukäyttöiset sähkövarastot? Mitä kysyntäjoustolla tarkoitetaan? Mitkä ovat kysyntäjouston edut? Mitkä tekijät mahdollistavat kysyntäjouston?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Montako tähteä antaisit?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Vastaanottaisimme mielellään lisää tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY-NC-ND 4.0 4.9.1 Säätövoima ja kysyntäjousto, jonka tekijä on eksergia, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen Lisenssi. Tätä lisenssiä täydentäviä käytön sallivia ehtoja voi löytyä sivulta Käyttöoikeudet ja lisenssit.