3.6 Lämmönjako- ja -luovutustavat

()

Lisätoiminnot

Linkki jonka kautta dokumenttia pääsee joko muokkaamaan, kommentoimaan, lataamaan tai tulostamaan.

Esityksen upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vS7WBM2r5deI8ZtXPzVaeQ3QNJP_DoQiTH55gxDNVSwfsdtkyO_DHNw02boAmlgyHpdUwIHgma6vXqG/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="749" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mitä keskuslämmityksellä tarkoitetaan? Mitä osia vesikeskuslämmitykseen kuuluu? Mitä tarkoitetaan huonekohtaisella lämmityslaitteella? Mitä vaihtoehtoja sähkölämmitykseen kuuluu? Mitä asioita tulee huomioida kun kohteeseen valitaan sopivin lämmitysjärjestelmä? Mitkä ovat vesikiertoisen lämmityksen edut? Mitkä lämmönluovutustavat sopivat hyvin uusiutuvan energian kanssa yhteen? Mitä tarkoitetaan matalalämpöisellä lämmönjakojärjestelmällä? Mitkä ovat matalalämpöisen lämmönjaon edut? Mitkä ovat suoran sähkölämmityksen hyvät ja huonot puolet? Mikä merkitys on lämmönluovuttimien reaktionopeudella erilaisiin käyttötilanteisiin? Mitä lämpöhäviöitä lämmitysjärjestelmiin liittyy? Mikä on jakotukki ja mitkä ovat sen edut perinteiseen kytkentätapaan nähden? Mitä tarkoitetaan yhdistelmälämmityksellä? Miksi jakoputket ja kytkentäkaappi on lämmöneristettävä? Millä tavoilla voidaan varmistua, että lämmönjakoverkostoon ei tule korroosio-ongelmia?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - montako tähteä annat?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 3.6 Lämmönjako- ja -luovutustavat, jonka tekijä on Eksergia.fi –Wiki-oppiaineisto ekologisesta jälleenrakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.