2.4.2.1 Mineraalivillat (kivi- ja lasivillat)

()

Editori (jos sinulla ei ole salasanaa ks. Info → Käyttöoikeudet ja lisenssit)

Upota esitys

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSa4Y6ifktODNywPLw2P5CNga1Y6R6btzybxzU0pFe4h8AsNCAA_bk00EzsT5VYJKvYHeIrnghGi5H_/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="540" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mitä erilaisia mineraalivillatuotteita on olemassa? Mitkä ovat mineraalivillan rakennusfysikaaliset ominaisuudet? Miten mineraalivilla valmistetaan? Kuinka paksu eristekerros säästää energiaa sen valmistuksen verran?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Montako tähteä antaisit?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Vastaanottaisimme mielellään lisää tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY-NC-ND 4.0 2.4.2.1 Mineraalivillat (kivi- ja lasivillat), jonka tekijä on eksergia, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen Lisenssi. Tätä lisenssiä täydentäviä käytön sallivia ehtoja voi löytyä sivulta Käyttöoikeudet ja lisenssit.