1.3.4 Nettonolla- (NZEB) ja plusenergiatalot (PEB)

()

Lisätoiminnot

Esityksen upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vRbNrkvdII3GcF3DThzTdhdKycgvrUC9hYiUXqqRNQJWFYc2RT8SHl2E3E-hwpakxuFZqrNQfKOt4LC/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mikä on nettonollaenergiatalon (NZEB) määritelmä? Minkälainen on nettonollaenergiatalon energiatase? Miten nollaenergiatavoitteeseen päästään? Mitkä tekijät on otettava suunnittelussa huomioon? Mikä on nollaenergiarakennusten kulutusjakauma? Voiko nollaenergiatalo olla kokonaan irti verkosta? Mikä on plusenergiatalon (PEB) määritelmä? Miten plus-energiatasoon on mahdollista päästä?

Syventävät aineistot ja linkit

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - oliko sivu hyödyllinen?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 1.3.4 Nettonolla- (NZEB) ja plusenergiatalot (PEB), jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.