1.3.4 Nettonolla- (NZEB) ja plusenergiatalot (PEB)

Luentotila | Editori

Upotuskoodi verkkosivuille, verkkokursseihin yms.

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vRbNrkvdII3GcF3DThzTdhdKycgvrUC9hYiUXqqRNQJWFYc2RT8SHl2E3E-hwpakxuFZqrNQfKOt4LC/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mikä on nettonollaenergiatalon (NZEB) määritelmä? Minkälainen on nettonollaenergiatalon energiatase? Miten nollaenergiatavoitteeseen päästään? Mitkä tekijät on otettava suunnittelussa huomioon? Mikä on nollaenergiarakennusten kulutusjakauma? Voiko nollaenergiatalo olla kokonaan irti verkosta? Mikä on plusenergiatalon (PEB) määritelmä? Miten plus-energiatasoon on mahdollista päästä?

Palaute

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

CC BY 4.0 1.3.4 Nettonolla- (NZEB) ja plusenergiatalot (PEB), jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.