5.4.4 Painovoimaisen ilmanvaihdon parannustoimenpiteet

()

Avainsanat

Editori

Esityksen upotuskoodi

Diojen oppimiskysymyksiä

Mikä on painovoimaisen ilmanvaihdon toimintaperiaate? Mitkä ovat painovoimaisen ilmanvaihdon tyypilliset ongelmat? Mitkä tyypilliset korjausvirheet haittaavat painovoimaista ilmanvaihtoa? Mitkä ovat käyttäjien keinot vaikuttaa painovoimaiseen ilmanvaihtoon? Mitkä ovat painovoimaisen ilmanvaihdon kunnostamisen edellytykset? Minkälaisia parannustoimenpiteitä voidaan painovoimaiseen ilmanvaihtoon tehdä? Mitä toimenpiteitä tulisi korjauksessa aina tehdä? Minkälaisia rakoja suositellaan siirtoilmareittien ovien alle? Minkälaisia teknisiä ratkaisuja on imun parantamiseen? Milloin…

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Montako tähteä oppimateriaalille antaisit?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

CC BY-NC-ND 4.0 5.4.4 Painovoimaisen ilmanvaihdon parannustoimenpiteet, jonka tekijä on eksergia, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen Lisenssi. Tätä lisenssiä täydentäviä käytön sallivia ehtoja voi löytyä sivulta Käyttöoikeudet ja lisenssit.