5.9.3.1 Peseytyminen ja vesikalusteet

Luentotila | Editori

Upotuskoodi verkkosivuille, verkkokurssiin jne.

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSqy-RYcVCK9FYqtUOMDCS7tePswNt5VbBb1qkYCFzJMEyBP6JOkkaPNqa2ahpDzvP4mYwHP-avsRRC/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Kannattaako suosia kylpemistä vai suihkussa käymistä? Miksi suihkun lyhentäminen on erittäin tehokas keino vähentää veden ja energiankulutusta? Mitä vettä ja energiaa säästäviä toimintoja uusimmissa vesikalusteissa on? Mitä korjauksia olemassa oleviin sekottajiin voidaan tehdä? Mistä voidaan päätellä että rakennuksen vesiverkosto vuotaa? Kuinka paljon vettä voi vuotojen mukana valua vuodessa?

Palaute

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

CC BY 4.0 5.9.3.1 Peseytyminen ja vesikalusteet, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.