5.9.3.1 Peseytyminen ja vesikalusteet

()

Editori

Salasanan saamiseksi ks. Info → Käyttöoikeudet ja lisenssit.

Linkki jonka kautta dokumenttia pääsee joko muokkaamaan, kommentoimaan, lataamaan tai tulostamaan.

Esityksen upotus

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSmGc94q2h_MiRFFWIq8PXYDc1aPw9fWsBPXtFbumIGFKa4ET3rHGnI5NSYMJb6KmwtKFxySt20qYGm/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="749" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Kannattaako suosia kylpemistä vai suihkussa käymistä? Miksi suihkun lyhentäminen on erittäin tehokas keino vähentää veden ja energiankulutusta? Mitä vettä ja energiaa säästäviä toimintoja uusimmissa vesikalusteissa on? Mitä korjauksia olemassa oleviin sekottajiin voidaan tehdä? Mistä voidaan päätellä että rakennuksen vesiverkosto vuotaa? Kuinka paljon vettä voi vuotojen mukana valua vuodessa?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Montako tähteä antaisit?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Vastaanottaisimme mielellään lisää tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY-NC-ND 4.0 5.9.3.1 Peseytyminen ja vesikalusteet, jonka tekijä on eksergia, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen Lisenssi. Tätä lisenssiä täydentäviä käytön sallivia ehtoja voi löytyä sivulta Käyttöoikeudet ja lisenssit.