5.9.3.1 Peseytyminen ja vesikalusteet

()

Lisätoiminnot

Linkki jonka kautta dokumenttia pääsee joko muokkaamaan, kommentoimaan, lataamaan tai tulostamaan.

Esityksen upotus

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSmGc94q2h_MiRFFWIq8PXYDc1aPw9fWsBPXtFbumIGFKa4ET3rHGnI5NSYMJb6KmwtKFxySt20qYGm/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="749" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Kannattaako suosia kylpemistä vai suihkussa käymistä? Miksi suihkun lyhentäminen on erittäin tehokas keino vähentää veden ja energiankulutusta? Mitä vettä ja energiaa säästäviä toimintoja uusimmissa vesikalusteissa on? Mitä korjauksia olemassa oleviin sekottajiin voidaan tehdä? Mistä voidaan päätellä että rakennuksen vesiverkosto vuotaa? Kuinka paljon vettä voi vuotojen mukana valua vuodessa?

Syventävät aineistot ja linkit

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQrx-BkNP4DvLcTGgLKCtnA9eDU4lL2QUBidksC4BuYbMRM3al-EWc-EQMS9yD1RFQjO37Ca6M7B53C/pubhtml?gid=1617600762&single=true

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - montako tähteä annat?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 5.9.3.1 Peseytyminen ja vesikalusteet, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.