1.3.8 Puukerrostalokonseptit

Luentotila | Editori

Upotuskoodi verkkosivuille, verkkokursseihin yms.

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vTnZZ32WkszRLqNwy-UW58niNPwNSJsKVzwyu49d8eSI0mGt2viXVEtuJjU4vDbB_1aPsFxDML6b9AW/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Kummassa rakennuksessa on pienempi hiilijalanjälki: betoni- vai puukerrostalossa? Kuinka kehittyneitä puukerrostalokonseptit ovat? Mitä rakennejärjestelmiä on olemassa? Mikä on runkoPES? Mitkä ovat puukerrostalorakentamisen hyödyt? Miksi puukerrostalot toimivat hiilinieluina? Kuinka paloturvallisuudesta huolehditaan?

Palaute

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

CC BY 4.0 1.3.8 Puukerrostalokonseptit, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.