1.3.8 Puukerrostalokonseptit

()

Lisätoiminnot

Esityksen upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vTnZZ32WkszRLqNwy-UW58niNPwNSJsKVzwyu49d8eSI0mGt2viXVEtuJjU4vDbB_1aPsFxDML6b9AW/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Kummassa rakennuksessa on pienempi hiilijalanjälki: betoni- vai puukerrostalossa? Kuinka kehittyneitä puukerrostalokonseptit ovat? Mitä rakennejärjestelmiä on olemassa? Mikä on runkoPES? Mitkä ovat puukerrostalorakentamisen hyödyt? Miksi puukerrostalot toimivat hiilinieluina? Kuinka paloturvallisuudesta huolehditaan?

Syventävät aineistot ja linkit

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQrx-BkNP4DvLcTGgLKCtnA9eDU4lL2QUBidksC4BuYbMRM3al-EWc-EQMS9yD1RFQjO37Ca6M7B53C/pubhtml?gid=167457012&single=true

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - montako tähteä annat?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 1.3.8 Puukerrostalokonseptit, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.