3.7.1 Energiatehokas rakennusautomaatio

()

Lisätoiminnot

Esityksen upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vQIVat0CZeAV5ahRcf12_tLOCl1UEB6Qms0AUJxnaeHjfMlxykB62T7W6rZKr4jvXPrbILj_uTGEOb3/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mikä on automaation merkitys energiatehokkuudessa? Mitkä ovat automaation keskeisimmät osajärjestelmät? Miten automaation tuomat hyödyt voidaan osoittaa? Mitkä ovat automaation vaikutuskeinot käytännössä? Mitä eroa on automaation eri tasoilla? Mikä on suositeltava automaation taso ja mitä se pitää sisällään? Miksi automaation tarve kasvaa? Miten mittaustietoa voidaan hyödyntää? Miksi energiankulutuksen seurantaominaisuus on tärkeä? Mitkä ovat automaation keskeiset hyödyt? Mihin rakennuksiin järjestelmä sopii? Miten järjestelmä voidaan rakentaa? Mitä langattoman tekniikan kehitys mahdollistaa? Minkälaisia valmiiksi älykkäitä järjestelmiä on markkinoilla?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - montako tähteä annat?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 3.7.1 Energiatehokas rakennusautomaatio, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.