1.1 Rakennuskannan nykyinen energiankulutus

Avainsanat

Editori

Esityksen upotuskoodi

Oppimiskysymykset

Mitkä rakennustyypit kuluttavat yhteensä eniten energiaa? Mikä on asuinrakennusten päästöjen osuus rakennuskannasta? Mihin suuntaan rakennusten energiankulutus on kehittymässä? Mitkä toiminnot asuinrakennuksissa kuluttavat eniten energiaa? Kuinka suuri merkitys lämmitysenergialla on eri rakennustyypeissä? Mitkä ovat asuinrakennusten eniten käyttämät energialähteet? Mistä rakennusten lämpöenergiaa karkaa eniten? Minkäikäiset rakennukset kuluttavat eniten lämpöenergiaa? Miten pientalojen energiantarve on 50 vuoden aikana kehittynyt?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

CC BY-NC-ND 4.0 1.1 Rakennuskannan nykyinen energiankulutus, jonka tekijä on eksergia, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen Lisenssi. Tätä lisenssiä täydentäviä käytön sallivia ehtoja voi löytyä sivulta Käyttöoikeudet ja lisenssit.