1 Rakennusten ilmasto- ja ympäristövaikutukset

()

Avainsanat

Editori

Esityksen upotuskoodi

Oppimiskysymykset

Mikä on koko Suomen rakennuskannan energiansäästöpotentiaali (sähkö + lämmitys)? Mikä on koko Suomen rakennuskannan lämmitysenergian säästöpotentiaali? Mitä ilmastotiekarttoja rakennussektorille on olemassa? Miksi pelkkä energiatehokas uudisrakentaminen ei riitä? Millä keinoilla rakennusten päästöjä voidaan vähentää? Ovatko rakennussektorin ratkaisut CO2-päästöjen vähentämiseksi kustannustehokkaita? Minkälaisia etuja rakennusten energiatehokkuustoimenpiteillä saavutetaan valtion tasolla? Minkälaista ekologisessa jälleenrakentamisessa tarvittavaa erityisosaamista Suomesta jo löytyy?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Montako tähteä oppimateriaalille antaisit?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

CC BY-NC-ND 4.0 1 Rakennusten ilmasto- ja ympäristövaikutukset, jonka tekijä on eksergia, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen Lisenssi. Tätä lisenssiä täydentäviä käytön sallivia ehtoja voi löytyä sivulta Käyttöoikeudet ja lisenssit.