6.5.1.2 Rakennusten kestävä purku

Luentotila | Editori

Upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vQ-zJLwB0hrJJiAm1VoM8RgwJjktly7Re66ISnJnUYO2E6iSBlFOH19Haevi16C6eysJ6JlIkPv6hfe/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Kierrätys | Kierrätyskeskus | Kiertotalous | Purkujäte | Rakennustyömaa | Työmaat

Oppimiskysymykset

Kuinka paljon rakennus- ja purkujätettä Suomessa syntyy vuosittain? Mikä on jätteen nykyinen hyödyntämisaste ja tavoite Suomessa? Missä hierarkiassa jätteitä tulisi hyötykäyttää? Miten kiertotaloutta voidaan rakennuksen elinkaaressa ja purussa edistää? Miten purkamishanke kulkee? Mikä merkitys on purkukartoituksella? Miten purkujätteen arviointia voidaan nopeuttaa? Kuinka BIM voi tukea suunnitelmallista materiaalien uudelleenkäyttöä? Mitkä ovat BIM-mallien hyödyt kiertotaloudelle? Miten purun ympäristövaikutukset vaikuttavat ympäristöluokitukseen?

Linkkikirjasto

Kommentit

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Nopeutat sivuston päivitystä kun annat vinkin lähteestä, josta luotettavaa tietoa löytyy lisää! Voit halutessasi myös itse muokata esitystä Wikipedian tavoin. Kiitos avusta! Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.

CC BY 4.0 6.5.1.2 Rakennusten kestävä purku, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.