6.5.1.2 Rakennusten kestävä purku

()

Lisätoiminnot

Esityksen upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vQ-zJLwB0hrJJiAm1VoM8RgwJjktly7Re66ISnJnUYO2E6iSBlFOH19Haevi16C6eysJ6JlIkPv6hfe/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Kuinka paljon rakennus- ja purkujätettä Suomessa syntyy vuosittain? Mikä on jätteen nykyinen hyödyntämisaste ja tavoite Suomessa? Missä hierarkiassa jätteitä tulisi hyötykäyttää? Miten kiertotaloutta voidaan rakennuksen elinkaaressa ja purussa edistää? Miten purkamishanke kulkee? Mikä merkitys on purkukartoituksella? Miten purkujätteen arviointia voidaan nopeuttaa? Kuinka BIM voi tukea suunnitelmallista materiaalien uudelleenkäyttöä? Mitkä ovat BIM-mallien hyödyt kiertotaloudelle? Miten purun ympäristövaikutukset vaikuttavat ympäristöluokitukseen?

Syventävät aineistot ja linkit

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQrx-BkNP4DvLcTGgLKCtnA9eDU4lL2QUBidksC4BuYbMRM3al-EWc-EQMS9yD1RFQjO37Ca6M7B53C/pubhtml?gid=2086443946&single=true

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - oliko sivu hyödyllinen?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 6.5.1.2 Rakennusten kestävä purku, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.