6.1.3.1 Tietomallit (BIM)

()

Lisätoiminnot

Esityksen upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vS6q5sJj5NcRZcx8DwhizbXwia3afAEto_WXMxF1kH5ACbOiBXb42e9VWzmUrWax_dyXR-Ww4Lu4Evg/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mitä on tietomallintaminen (BIM)? Mihin tietomallit perustuvat? Missä elinkaaren vaiheissa tietomalleja voi hyödyntää? Työskentelevätkö kaikki suunnittelijat saman tietomallin parissa? Minkälaisia erilaisia tietomallityyppejä on olemassa? Mitä etuja tietomallintamisella esimerkiksi tavoitellaan? Miten tietomallintaminen poikkeaa tavallisesta suunnittelusta? Miten päätös tietomallintamisesta vaikuttaa rakennushankkeeseen? Mikä on IFC? Mitä hyötyä tietomalleista on eri hankkeen ja elinkaaren toimijoille? Mitä ovat yleiset tietomallivaatimukset (YTV)?

Syventävät aineistot ja linkit

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - montako tähteä annat?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 6.1.3.1 Tietomallit (BIM), jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.