5.3 Ulkovaipan energiatehokkuuden parantaminen

Lue / Luennoi | Editoi

Avainsanat

Eristeet | Lämmöneriste | Lisäeristäminen | Lisälämmöneristys | Ulkovaippa

Oppimiskysymykset

Mitä ulkovaipan energiatehokkuutta parantavia toimenpiteitä voidaan tehdä? Milloin lisälämmöneristäminen on tyypillisesti kannattavaa? Mitä tekijöitä on lisäeristämisen yhteydessä olennaista huomioida? Mitkä ovat rakentamismääräysten eristävyysvaatimukset eri vuosina? Mitkä ovat vanhojen pientalojen eristevahvuudet? Mitkä ovat vanhojen kerrostalojen eristevahvuudet? Mitä toimenpiteitä ulkovaippakorjauksen jälkeen tarvitsee tehdä? Mitä riskejä ylipaineesta koituu rakenteille? Miksi lämmitys on säädettävä ulkovaippakorjauksen jälkeen?

Kommentit ja ehdotukset

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Nopeutat sivuston päivitystä kun annat vinkin lähteestä, josta luotettavaa tietoa löytyy lisää! Voit halutessasi myös itse muokata esitystä Wikipedian tavoin. Kiitos avusta! Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.

CC BY 4.0 5.3 Ulkovaipan energiatehokkuuden parantaminen, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.