5.3 Ulkovaipan energiatehokkuuden parantaminen

()

Editori (jos sinulla ei ole salasanaa ks. Info → Käyttöoikeudet ja lisenssit)

Linkki jonka kautta dokumenttia pääsee joko muokkaamaan, kommentoimaan, lataamaan tai tulostamaan.

Upota esitys

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vRShobzLM_12BTimQiNMc3a2Yc-5RXvHqbJ7sayNm6qF3_179pv8GSeXWr8K4VWxdavEO0cTtIGhHbD/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mitä ulkovaipan energiatehokkuutta parantavia toimenpiteitä voidaan tehdä? Milloin lisälämmöneristäminen on tyypillisesti kannattavaa? Mitä tekijöitä on lisäeristämisen yhteydessä olennaista huomioida? Mitkä ovat rakentamismääräysten eristävyysvaatimukset eri vuosina? Mitkä ovat vanhojen pientalojen eristevahvuudet? Mitkä ovat vanhojen kerrostalojen eristevahvuudet? Mitä toimenpiteitä ulkovaippakorjauksen jälkeen tarvitsee tehdä? Mitä riskejä ylipaineesta koituu rakenteille? Miksi lämmitys on säädettävä ulkovaippakorjauksen jälkeen?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Montako tähteä antaisit?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Vastaanottaisimme mielellään lisää tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY-NC-ND 4.0 5.3 Ulkovaipan energiatehokkuuden parantaminen, jonka tekijä on eksergia, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen Lisenssi. Tätä lisenssiä täydentäviä käytön sallivia ehtoja voi löytyä sivulta Käyttöoikeudet ja lisenssit.