5.4.1 Yleisimmät ilmanvaihtoratkaisut

Luentotila | Editori

Upotuskoodi verkkosivuille, verkkokurssiin jne.

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSqy-RYcVCK9FYqtUOMDCS7tePswNt5VbBb1qkYCFzJMEyBP6JOkkaPNqa2ahpDzvP4mYwHP-avsRRC/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mitkä ovat tyypillisimmät ilmanvaihtotavat Suomessa? Mitkä ovat eri ilmanvaihtojärjestelmien toimintaperiaatteet? Mitä eroa on hajautetulla ja keskitetyllä ilmanvaihtojärjestelmällä? Mitä eroa on erillis- ja yhteiskanavajärjestelmällä? Minkä ikäisissä rakennuksissa käytetetään tyypillisesti mitäkin järjestelmää? Mikä on kerrostalojen yleisin ilmanvaihtoratkaisu?

Palaute

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

CC BY 4.0 5.4.1 Yleisimmät ilmanvaihtoratkaisut, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.