5.4.1 Yleisimmät ilmanvaihtoratkaisut

()

Lisätoiminnot

Linkki jonka kautta dokumenttia pääsee joko muokkaamaan, kommentoimaan, lataamaan tai tulostamaan.

Esityksen upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vRaq1w9uwi7dwRBQfCXhn_UCnEwts7Qk7r8l7oFkqvtGRwlERr45dRViW3kk8bLzvNZNxM3PQ_sIKp6/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mitkä ovat tyypillisimmät ilmanvaihtotavat Suomessa? Mitkä ovat eri ilmanvaihtojärjestelmien toimintaperiaatteet? Mitä eroa on hajautetulla ja keskitetyllä ilmanvaihtojärjestelmällä? Mitä eroa on erillis- ja yhteiskanavajärjestelmällä? Minkä ikäisissä rakennuksissa käytetetään tyypillisesti mitäkin järjestelmää? Mikä on kerrostalojen yleisin ilmanvaihtoratkaisu?

Syventävät aineistot ja linkit

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQrx-BkNP4DvLcTGgLKCtnA9eDU4lL2QUBidksC4BuYbMRM3al-EWc-EQMS9yD1RFQjO37Ca6M7B53C/pubhtml?gid=1742898039&single=true

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - montako tähteä annat?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 5.4.1 Yleisimmät ilmanvaihtoratkaisut, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.